Theorie cursus klasikaal

Ga jij meedoen aan de theoriecursus Haarlem? Slim, want dan weet je dat de kans onwijs groot is dat je het CBR uit zal lopen met het theoriecertificaat op zak! Tijdens de theoriecursus komen alle onderwerpen voorbij en wordt er diep ingegaan op de benodigde
stof. De theoriecursus wordt ondersteunt door een visuele presentatie. Daarbij worden situaties uit de praktijk besproken. Je ziet wat er verteld wordt en daardoor is de stof gemakkelijk te onthouden en te herinneren. Onze presentatie is totaal verdeelt in 8 onderdelen. Nadat alle stof besproken is en iedere leerling het begrijpt, gaan we over tot het behandelen van examenvragen van het CBR over het besproken onderwerp. 

Per onderdeel worden er aan het eind examenvragen behandeld. Om er zeker van te zijn dat de leerlingen de stof daadwerkelijk begrijpen, dienen zij alle antwoorden te motiveren en te onderbouwen.

Op die manier worden er de beste resultaten behaald. Merken we dat er in een bepaald onderdeel te veel fouten worden gemaakt, dan zullen we het onderdeel opnieuw behandelen. 

Je krijgt voorbeeldvragen met uitleg, waardoor alles op z’n plekje valt. Onze methode werkt ook voor kandidaten met dyslexie, ADHD, faalangst en taalproblemen! De cursussen autotheorie zijn al vele jaren succesvol. De goed doordachte opbouw, het kwalitatieve lesmateriaal en de ervaren docenten zorgen voor een enorm hoog slagingspercentage. Sommige kandidaten twijfelen over het leerrendement van een dagcursus; maar niets is minder waar. De kennis die je bij ons opdoet in 1 ochtend, blijft zelfs na het halen van je auto